Meditatie Training in Amsterdam West
 

Meditatie - The Basics

Ben je nieuwsgierig naar meditatie? Tijdens de introductietraining Meditatie - The Basics maak je in 5 weken kennis met de basis van mindfulness, ook wel opmerkzaamheid- of aandachtmeditatie genoemd. Je oefent in een groep van maximaal 10 personen in het fijne nest van Bluebirds Yoga West.

Vrijwel iedereen kan mediteren en daarom maken steeds meer mensen kennis met de kracht van deze eenvoudige beoefening. Tijdens de wekelijkse training sessies leer je met een open, vriendelijke en milde houding je aandacht (mindfulness) te trainen. Door meer in het moment te zijn ontwikkel je rust, helderheid en wijsheid. Zodoende kan er meer begrip, bewustzijn en ruimte ontstaan. 

In de training leer je verschillende facetten van meditatie kennen: van een goede houding, het ontwikkelen van compassie tot het gebruik van de ademhaling en het zien van gedachtestromen. Er is gelegenheid om als groep met meditatie te oefenen en ervaringen uit te wisselen. Ook krijg je tips om meditatie in je dagelijkse leven te integreren.

 

voor wie

De training is geschikt voor iedereen zonder ervaring met meditatie en mensen met enige ervaring die behoefte hebben om hun beoefening verder te ontwikkelen. Zelfs wanneer je enige meditatie-ervaring hebt of een mindfulness training hebt gevolgd, kun je door deze training nieuwe inzichten opdoen.

06372C58-DDE5-4F1F-9144-8AE1CE5DA6F1.jpg

Ik had niet verwacht dat ik in 5 weken zoveel zou leren. Nu begrijp ik pas wat meditatie inhoudt en wat het je kan brengen. Er hing een fijne en relaxte sfeer in de groep en er werd gelachen! Een absolute aanrader voor iedereen die nieuwsgierig is!
— Sietse (deelnemer Meditatie - The Basics)

Bluebirds+West+2.jpg
 

I have no special talent.

I am only passionately curious.

(  Albert einstein )

 
 

The goal of meditation isn’t

to control your thoughts,

it’s to stop letting them control you.

(   )

 

De training

Bij de training inbegrepen

  • 5 lessen van 2 uur

  • Wekelijks e-mails met inspiratie en tips

  • Informele en formele oefensuggesties voor meditatiebeoefening in het dagelijks leven (gemiddeld 15 minuten per dag)

  • Toegang tot audiobestanden

 

Data & Tijden

Er zijn nog geen nieuwe startdata bekend. Wil je op de hoogte worden gebracht als er meer nieuws is? Vul dan het contactformulier onderaan deze pagina in.

 

locatie

De training wordt gegeven door Lotte bij:
Bluebirds Yoga West
Jan Evertsenstraat 4-8
1056 EC Amsterdam
www.blue-birds.nl

Bluebirds+West+1.jpg

Kosten

De kosten zijn € 180,- inclusief BTW.

* Mochten financiën een belemmering vormen om deel te nemen, dan kun je contact opnemen. 

* Het is alleen mogelijk om deze training volledig te boeken en niet in afzonderlijke lessen. Daarnaast wordt er gewerkt met een wachtlijst indien de groep vol zit.

 

Aanmelden

Naam *
Naam