Inner Peace 

All Silence is een studio voor mindfulness en meditatie trainingen. 

 

Vrijwel iedereen is gebaat bij een beetje meer bewustzijn, helemaal als je voor de onvermijdelijke uitdagingen van het leven komt te staan. Bewust en mindful leren leven gaat echter meestal niet vanzelf en hoef je ook niet alleen te doen. Daarom heeft All Silence als missie mensen te inspireren en kennis te laten maken met mindfulness, meditatie, de zijnmodus, stilte en innerlijke wijsheid. 

 

 

Wherever you go, 

there you are.

( JON KABAT-ZINN )

 
 
IMG_9347.jpg
 

Lotte 

In 2017 startte Lotte de Vries (1986) All Silence. 

 

Lotte is niet zomaar met mindfulness en meditatie in aanraking gekomen. Nadat bij haar in 2008 een chronische vorm van de Ziekte van Lyme is geconstateerd, probeerde zij haar leven niet door ziekte te laten beïnvloeden. Niet toegeven aan lichamelijke klachten en de daarbij komende stress leek voor even de manier om met ongemak om te gaan. Totdat ze gedwongen werd stil te staan. Naast intensieve behandelingen, moest Lotte stoppen met haar baan als gedragswetenschapper in het speciaal onderwijs. In die tijd zocht ze naar manieren om met de uitdagingen om te gaan en schreef zich in voor een mindfulness training. Tijdens de training werd Lotte gegrepen door het trainen van de aandacht, het leven in het nu, de mildheid, stilte en het ontwikkelen van eigen wijsheid. Mindfulness, meditatie en de verschillende Vipassana stilteretraites hadden een verrassend goede invloed op haar gezondheid en verbeterden haar kwaliteit van leven enorm. Daarnaast raakte zij geïnteresseerd in thema's als onthaasten en stressreductie. Overtuigd van een nieuwe missie, inspireerde het Lotte om zelf mindfulness- en meditatie trainer te worden, mensen kennis te laten maken met meer bewustzijn en op die manier bij te dragen aan een mooiere wereld. 

 

Lotte is gedragswetenschapper NVO (MSc. Klinische Orthopedagogiek, Universiteit van Amsterdam) en gecertificeerd mindfulnesstrainer, opgeleid door het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam en aangesloten bij de Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland en Vlaanderen (VMBN), categorie 1 (hoogste categorie, registratienr. 20171103). Daarnaast heeft Lotte van verschillende Boeddhistische meditatieleraren onderricht gekregen, zoals de docenten van Sangha Metta, Dhammadipa en Shaila Catherine (Insight Meditation South Bay, USA).